Pogrebne usluge Kočiš

verified_user
Preradovićeva 93
21131 Petrovaradin, Србија
Request for information

Pogrebne usluge Kočiš Company Bio

General information

Pogrebne usluge "Kočiš" posluje sa tradicijom dugom više od 20 godina. Naše iskustvo i profesinalnost stečeni tokom godina omogućavaju vam da nas samo pozovete i sve ostalo prepustite nama.

Organizacija sahrane nikada nije lak čin, ali uz pomoć pogrebne agencije Kočiš možete učiniti da bude manje stresno za sebe i članove svoje porodice. Možete birati izmedju mnogo različitih opcija.

Pored organizacije sahrane i prevoza umrlih, nudimo i organizaciju ispraćaja i kremacije.

Pogrebne službe su tradicija koja postoji vekovima. To je dogadjaj koji je često praćen verskim ceremonijama i ritualima koji pomažu porodici i prijateljima preminule osobe da se izbore sa gubitkom.

Agencija Kočiš je kompanija specijalizovana za pogrebne usluge.

Pored pogrebnih sanduka, kod nas možete obezbediti i ostalu prateću opremu kao što su peškiri, sveće, cveće, lampioni, flor, parte…

Company offers

Nudimo kompletne pogrebne usluge planiranje sahrane, prevoz pokojnika (umrlih) u zemlji, zemljama u okruženju kao što su BiH, Hrvatska i Crna Gora i u zemljama evropske unije kao što su Nemačka, Austrija i Švajcarska, cvetne aranžmane za sahrane, pripremu pokojnika, smeštaj do sahrane (rashladni uredjaj) ili preuzimanje iz bolnice, staračkog doma.

Preradovićeva 93 Petrovaradin

Opening hours
понедељак:
08:30 - 15:00
уторак:
08:30 - 15:00
четвртак:
08:30 - 15:00
петак:
08:30 - 15:00
субота:
08:30 - 13:00
Phone numbers
Websites
Activity form
Services
Keywords
pogrebne usluge, pogrebne usluge novi sad, prevoz pokonika iz nemacke

Pogrebne usluge Kočiš Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company